Хотел COLOSSEUM 4* – Сончев Брег

Најдобрите понуди со најприфатливи цени се во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1 Кочани 2 ДЕЦА = БЕСПЛАТНО (1 до 11,99 год. и 2 до 5,99 год.) Хотел COLOSSEUM 4* – Сончев Брег

Хотел LAGUNA PARK & AQUA CLUB 4*+ – Сончев Брег

Хотелот со најголем број добиени награди. Врвна услуга и квалитет! Забавен аква парк со голем број содржини и за возрасните, а и за најмалите. НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! Промотивни цени само во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1 КОЧАНИ Хотел LAGUNA PARK […]

АНТАЛИЈА – ЛЕТО 2022

Бидете дел од едно незаборавно летување во АНТАЛИЈА по најниски цени со  Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1 АНТАЛИЈА – ЛЕТО 2021  

Хотел SUN PALACE 4* – Сончев Брег

Најпродаваниот хотел кај нас, Хотел SUN PALACE 4* – Сончев Брег, Бугарија со најниски цени само во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1 3 ДЕЦА БЕСПЛАТНО (2 до 13,99 год. и 1 дете до 5,99 год) Хотел SUN PALACE 4* – […]

ДУБАИ

Бидете дел од едно незаборавно патување во еден од најлуксузните градови во светот по најповолни пакетни цени со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1 ДУБАИ – пакет аранжмани  

 

Хотел COLOSSEUM 4* – Сончев Брег

Најдобрите понуди со најприфатливи цени се во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1 Кочани

2 ДЕЦА = БЕСПЛАТНО (1 до 11,99 год. и 2 до 5,99 год.)

Хотел COLOSSEUM 4* – Сончев Брег

Хотел LAGUNA PARK & AQUA CLUB 4*+ – Сончев Брег

Хотелот со најголем број добиени награди. Врвна услуга и квалитет! Забавен аква парк со голем број содржини и за возрасните, а и за најмалите.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! Промотивни цени само во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1 КОЧАНИ

Хотел LAGUNA PARK & AQUA CLUB 4*+ – Сончев Брег

АНТАЛИЈА – ЛЕТО 2022

Бидете дел од едно незаборавно летување во АНТАЛИЈА по најниски цени со  Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1

АНТАЛИЈА – ЛЕТО 2021

 

Хотел SUN PALACE 4* – Сончев Брег

Најпродаваниот хотел кај нас, Хотел SUN PALACE 4* – Сончев Брег, Бугарија со најниски цени само во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1

ДЕЦА БЕСПЛАТНО (2 до 13,99 год. и 1 дете до 5,99 год)

Хотел SUN PALACE 4* – Сончев Брег – ЛЕТО 2021

 

ДУБАИ

Бидете дел од едно незаборавно патување во еден од најлуксузните градови во светот по најповолни пакетни цени со Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1

ДУБАИ – пакет аранжмани

 

Добредојдовте на сајтот на Туристичка агенција Вел – Jан бр. 1 Кочани

Добредојдовте на сајтот на Туристичка агенција Вел-јан бр.1 Кочани.

Се надеваме дека и оваа сезона 2021 ќе ја најдете понудата од вашите соништа и ќе ни дозволите ние да ја реализираме.

За вас имаме подготвено пакети за ЛЕТУВАЊЕ на повеќе познати дестинации. Исто така, овде се и празничните понуди на кои неможете да останете рамнодушни и кои ќе ги паметите целиот свој живот по убавините.

Се што треба да направите е да ни се јавите и да резервирате.

Туристичка Агенција ВЕЛ-ЈАН бр.1
ул. Димитар Влахов бр. 118 Кочани

Тел: 033/274-433; 078/270-763