Хотел LAGUNA PARK & AQUA CLUB 4*+ – Сончев Брег

Хотелот со најголем број добиени награди. Врвна услуга и квалитет! Забавен аква парк со голем број содржини и за возрасните, а и за најмалите.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! Промотивни цени само во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1 КОЧАНИ

Хотел LAGUNA PARK & AQUA CLUB 4*+ – Сончев Брег

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply