Archive for June, 2021

Хотел COLOSSEUM 4* – Сончев Брег

Најдобрите понуди со најприфатливи цени се во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр.1 Кочани

2 ДЕЦА = БЕСПЛАТНО (1 до 11,99 год. и 2 до 5,99 год.)

Хотел COLOSSEUM 4* – Сончев Брег

Хотел LAGUNA PARK & AQUA CLUB 4*+ – Сончев Брег

Хотелот со најголем број добиени награди. Врвна услуга и квалитет! Забавен аква парк со голем број содржини и за возрасните, а и за најмалите.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ! Промотивни цени само во Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1 КОЧАНИ

Хотел LAGUNA PARK & AQUA CLUB 4*+ – Сончев Брег

АНТАЛИЈА – ЛЕТО 2022

Бидете дел од едно незаборавно летување во АНТАЛИЈА по најниски цени со  Т.А. ВЕЛ – ЈАН бр. 1

АНТАЛИЈА – ЛЕТО 2021